aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς Τρουγιόλς με Ανόρθωση

Χωρίς Τρουγιόλς με Ανόρθωση

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές συμπεριλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα στην ΑΕΚ. Ο Τρουγιόλς, ο οποίος είναι τραυματίας, είναι δεδομένο ότι χάνει την αναμέτρηση με την Ανόρθωση, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Τρισκόφσκι, ο οποίος και αυτός ταλαιπωρείται από τραυματισμό, τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει οριστικά (η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει εντός της βδομάδας).

Το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση ήταν αρκετά βαρύ, μιας και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα έχει φέρει πολύ μεγαλύτερο προβληματισμό ανάμεσα στην ομάδα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλείται μέσα από τις επόμενες προπονήσεις να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, έτσι ώστε να παρουσιαστούν στο ντέρμπι με την Ανόρθωση όσο γίνεται πιο ανεπηρέαστοι. Ένα παιγνίδι σημαντικό από κάθε άποψη, τόσο αγωνιστικά, όσο και στον τομέα της ψυχολογίας, και όχι μόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ