aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς ίχνος υποτίμησης

Χωρίς ίχνος υποτίμησης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πανέτοιμη να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί είναι η ΑΕΚ στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εκτός αποστολής των κιτρινοπράσινων έχει μείνει ο τιμωρημένος με κάρτες Μοϊσόφ και ο ανέτοιμος Χέφελ. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Τέτε, όμως είναι άγνωστο αν θα του δώσει φανέλα βασικού ο προπονητής του. Εν τω μεταξύ, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Τρουγιόλς, ο οποίος μάλλον θα μείνει στον πάγκο, ενώ δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να αποφασιστεί όπως μείνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Νέστορας Μυτίδης, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κέρκυρα και είναι πολύ πιθανόν τον Ιανουάριο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στο πλάνο του Ιδιάκεθ για το σημερινό ματς, δεν είναι απίθανό να επαναφέρει σύστημα με τέσσερις αμυντικούς, ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζουν οι Μοϊσόφ και Τρουγιόλς. Ο Πάμπλο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά και Μουρίγιο, δεξιά ο Νέλσον και αριστερά ο Αντωνιάδης. Αμυντικοί μέσοι οι Λαμπάν και Κάσες μιας και υπάρχει η πιθανότητα να ξεκουραστεί ο Λαρένα και επιτελικός μέσος ο Τομάς. Στα δεξί «φτερό» της επίθεσης ο Τρισκόφσκι, στο αριστερό ένας εκ των Τέτε και Ακοράν και στην κορυφή ο Τολεμές.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της λαρνακιώτικης ομάδας είναι εξαιρετικό και άπαντες αισιοδοξούν ότι θα κατακτήσουν άλλο ένα τρίποντο. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, θέλοντας να τους κρατήσει σε εγρήγορση και να μην πιστέψουν ότι θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό. Τέτοια παιχνίδια επιβάλλεται να τα κερδίζει η ΑΕΚ, αφού τυχόν απώλειες θα είναι οδυνηρές στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ