aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς δύο επιθετικά ατού

Χωρίς δύο επιθετικά ατού

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Χωρίς δυο από τα πλέον βασικά επιθετικά της «όπλα» θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ, στην αυριανή αναμέτρηση με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο λόγος για τους Ιβάν Τρισκόφσκι και Φλοριάν Τολεμές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μυϊκό τραυματισμό και πολύ δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Ο Τρισκόφσκι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θεωρείται απίθανό να προλάβει. Από την πλευρά του, ο Τολεμές δεν έχει προπονηθεί ακόμη μετά τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο και είναι πολύ δύσκολο και γι’ αυτόν να προλάβει να ετοιμαστεί.

Έτσι, εκτός απροόπτου, η ομάδα της Λάρνακας θα στερηθεί των υπηρεσιών δυο βασικών επιθετικών της. Κάτι που σημαίνει ότι το αυριανό ματς θα είναι γερό τεστ σχετικά με το πολυδιαφημισμένο βάθος της ομάδας. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Νέστορα Μυτίδη στην κορυφή, ενώ παίζονται και άλλες αλλαγές. Για παράδειγμα είναι ορατό το ενδεχόμενο να δούμε και αλλαγή σχηματισμού, επιστρέφοντας στο 4-2-3-1. Να αφήσει δηλαδή στην άκρη ο Βάσκος τεχνικός τη χρησιμοποίηση τριών σέντερ μπακ και να προσπαθήσει να προσεγγίσει διαφορετικά την αναμέτρηση.

Όλα είναι πιθανά και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα κληθεί να παρουσιάσει μία ενδεκάδα στην οποία θα είναι σε θέση να κοιτάξει στα μάτια την Ομόνοια και να φύγει με το «διπλό». Δεν θα είναι εύκολο, όμως ο στόχος της αυτός θα είναι μιας και σε έναν μαραθώνιο, αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο, θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα σε τέτοιους είδους παιχνίδια και να πετυχαίνει σημαντικές νίκες. Το κλίμα παραμένει εξαιρετικό μετά τη νίκη και την εμφάνιση, κυρίως του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην ΑΕΛ (1-0), και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν οι κιτρινοπράσινοι να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα και να μείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ