aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αρένα»: Εξέλιξη τοπ επιπέδου! (pic)

«Αρένα»: Εξέλιξη τοπ επιπέδου! (pic)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και το γήπεδο εξελίσσεται και αναπτύσσεται στα πρότυπα ενός ευρωπαϊκού σταδίου. Η νέα εξέλιξη, με τον φωτισμό, στο «ΑΕΚ Αρένα» το ανέβασε σε «Κατηγορία 3» σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.abacuslighting.com, η οποία τονίζει πως απομένει πλέον ένα βήμα για να εξελιχθεί στην «Κατηγορία 4» και να μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια πλέι-οφ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ ή κάποιο παιχνίδι της κύριας διοργάνωσης.

Επίσης, η «Κατηγορία 4» είναι επίσης απαραίτητη για τη φιλοξενία οποιουδήποτε παιχνιδιού της κύριας φάσης του Γιουρόπα Λιγκ ή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Τέλος, στο ρεπορτάζ, το οποίο μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, γίνεται αναφορά στις λεπτομέρειες με τους προβολείς και τον φωτισμό, ενώ τονίζεται ότι η εγκατάσταση και η συντήρηση είναι κάτι απλό. Συνεπώς, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, δεν θα αργήσει η μέρα που το «ΑΕΚ Αρένα» θα γίνει ευρωπαϊκό προδιαγραφών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ