aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΆρχισε η προπώληση με Ανόρθωση

Άρχισε η προπώληση με Ανόρθωση

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΓΣΖ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/09, 18:00).

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί από την Μπουτίκ του σωματείου. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Ισχύουν κανονικά ΟΛΑ τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΕΚ Αρένα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Platinum και Gold θα μπορούν να εισέρχονται από την κεντρική είσοδο 1 και να σταθμεύουν τα οχήματα τους μπροστά από την Δυτική (κεντρική) εξέδρα.

Οι κατόχοι εισιτηρίων διαρκείας των υπόλοιπων κατηγοριών, καθώς και οι κατόχοι απλών εισητηρίων θα μπορούν να εισέρχονται από τις εισόδους 2 και 3.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της Μπούτικ:

Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ