aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναμονή για τον Τρουγιόλς

Αναμονή για τον Τρουγιόλς

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του σήμερα, οι οποίοι θα επανέρθουν στις προπονήσεις αύριο για να αρχίσει η ομάδα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ερμή στο «ΑΕΚ Αρένα», όπου φυσικά θα επιδιώξει να πετύχει άλλη μία νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.

Η προσοχή όλων τη δεδομένη στιγμή είναι στον τραυματία Χουάν Τρουγιόλς (φωτό), ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και του συστήθηκε να ξεκουραστεί μερικές ημέρες. Πιθανόν από αύριο να αρχίσει να επανέρχεται, όμως θα εξεταστεί ξανά από τον γιατρό. Από εκεί και πέρα, ο Χέφελ εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και θα προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ερμή. Στα θετικά είναι το ανέβασμα του Τομάς. Επίσης, επιστρέφει ο Μοϊσόφ, ο οποίος αναμένεται να πάρει ξανά θέση βασικού στο ματς με τους «φτεροπόδαρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ