aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚτζήδικο κάλεσμα για ΑΠΟΕΛ... και κύπελλο μπάσκετ

ΑΕΚτζήδικο κάλεσμα για ΑΠΟΕΛ… και κύπελλο μπάσκετ

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο όπως στηρίξει τις προσπάθειες της ποδοσφαιρικής και της καλαθοσφαιρικής ομάδας αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Σήμερα στηρίζουμε πρώτα την ποδοσφαιρική μας ομάδα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (16:00) και στην συνέχεια την καλαθοσφαιρική μας ομάδα στην προσπάθεια της για να κατακτήσει το 2ο συνεχόμενο Κύπελλο. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΕΘΑ στο “Τάσσος Παπαδόπουλος” Ελευθερία στις 19:00 και εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ.

Oι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην κερκίδα Κερύνεια (κερκίδα επισήμων). Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι στο εισιτήριο να αναγράψουν το ονοματεπώνυμο τους, καθώς και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας. Την πολιτική ταυτότητα θα πρέπει να την επιδείξουν στην είσοδο, διαφορετικά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, ασχέτως εάν έχουν εισιτήριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ