aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τελικά το φλερτ κατέληξε σε γάμο!

ΑΕΚ: Τελικά το φλερτ κατέληξε σε γάμο!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες το απόγευμα τη συμφωνία για την απόκτηση του Ιγκόρ Καριόκα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Όπως αναφέρθηκε στη λιτή ανακοίνωση των κιτρινοπρασίνων, περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν τα επόμενα 24ωρα κατά την παρουσίασή του.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε από χθες το μεσημέρι στην Κύπρο για το κλείσιμο της συμφωνίας με την κυπελλούχο και μάλιστα, χθες είδε από κοντά για πρώτη φορά αγωνιζόμενη τη νέα του ομάδα, στο φιλικό με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Άντερ Μουρίγιο για το δεξί άκρο της άμυνας και προορίζεται για βασικός.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει 4,5 χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς τον Ιανουάριο, μιας και με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Πέρα από τον Καριόκα, ο Άντερ Μουρίγιο κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών μιας και θα επιδιώξει άλλες μία ή και δυο κινήσεις. Η μία πιθανόν να αφορά τη μεσαία γραμμή και η άλλη τα «φτερά» της επίθεσης. Ένα άλλο θέμα το οποίο απασχολεί είναι και αυτό του Τζοάν Τομάς. Ο Άντονι Ιραόλα ακόμη δεν έχει πάρει απόφαση για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ ο Καταλανός, κάτι που πιθανόν να αργήσει λίγο ακόμη. Βέβαια, η απόφαση θα παρθεί και από τον Μουρίγιο, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διοίκηση η οποία σε περίπτωση που είναι εκτός πλάνων θα πρέπει να τον αποζημιώσει. Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι και ο Μπόλιεβιτς ο οποίος ψάχνει ομάδα αλλά πληρώνεται κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ