aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τα δύο βασικά συστατικά για την επιτυχία

ΑΕΚ: Τα δύο βασικά συστατικά για την επιτυχία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πώς και πώς περιμένουν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής έχουν δώσει άλλον αέρα στην ομάδα της Λάρνακας και  τη δυνατότητα να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στο -4. Για να μπορέσει η ΑΕΚ όμως να κερδίσει μία ομάδα όπως ο Απόλλων, που έχει μία μόλις ήττα εδώ και πάρα πολλές αγωνιστικές, χρειάζεται να ισχύσουν δύο δεδομένα.

Το πρώτο είναι να υπάρξει σημαντική αγωνιστική βελτίωση. Η εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια, ασχέτως αν κέρδισε, δεν ήταν καθόλου καλή. Αν δεν καταφέρει να βελτιωθεί και στις τρεις γραμμές, δύσκολα θα καταφέρει και αυτή τη φορά να κερδίσει. Με λίγα λόγια θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την απόδοσή τους, μα και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον κόσμο. Η διοίκηση της ΑΕΚ έφτιαξε σε χρόνο-ρεκόρ μία πραγματική έδρα και σε κάτι τέτοια παιχνίδια είναι που ο κόσμος καλείται να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την έξτρα ώθηση. Με το εισιτήριο να είναι μόλις στα 10 ευρώ, δικαιολογίες δεν χωρούν. Οι φίλοι της ΑΕΚ επιβάλλεται να γεμίσουν το γήπεδο και να δείξουν και αυτοί από την πλευρά τους πόσο πολύ θέλουν τη νίκη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Επομένως εδώ είναι που η ΑΕΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα, να κερδίσει και να χτυπήσει ρέστα στη συνέχεια. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητές της και να τα δώσει όλα μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ