aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Νάτη η πρώτη σε όλη την Ευρώπη!

ΑΕΚ: Νάτη η πρώτη σε όλη την Ευρώπη!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αξιοθαύμαστος είναι ο τρόπος που χειρίζεται τα παιχνίδια της η ΑΕΚ, μιας και πολλές φορές καταφέρνει να «σκοτώνει» τον αντίπαλό της από τα πρώτα λεπτά. Το ίδιο έκανε και προχθές απέναντι στην ΑΕΖ, την οποία φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-2), ενώ μέχρι το 14ο λεπτό προηγείτο ήδη με 2-0.

Τα γρήγορα γκολ δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα της Λάρνακας να κάνει συντήρηση δυνάμεων για μεγάλο διάστημα στους αγώνες της. Έτσι, συνεχίζεται το αλάνθαστο σερί με οκτώ νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Μάλιστα, έμεινε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη, η οποία μετρά το απόλυτο στο πρωτάθλημά της!

Μέχρι πρότινος δίχως απώλειες ήταν και η Φέγενορντ, η οποία όμως έμεινε στην ισοπαλία με τον Άγιαξ και πλέον μόνο η ομάδα της Λάρνακας πραγματοποιεί αλάνθαστη πορεία. Μια πορεία που τη διατηρεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και κοιτάζει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ με άλλο φακό.

Στα θετικά της αναμέτρησης το γεγονός ότι πέτυχε άλλα δύο τέρματα ο Αντρέ Άλβες. Ο Βραζιλιάνος έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό αποκτώντας καλή ψυχολογία. Επίσης, στα γκολ επέστρεψε και ο Τρισκόφσκι.

Παρά τα θετικά αποτελέσματα και την ευφορία που επικρατεί λόγω του απόλυτου, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Όχι άδικα, αφού έρχονται δύο σερί ντέρμπι στο πρωτάθλημα με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα».

Αν συνεχιστούν τα νικηφόρα αποτελέσματα, οι κιτρινοπράσινοι θα έχουν όλα τα φόντα να παραμείνουν στην κορυφή για πολύ καιρό ακόμη. Το σημαντικό είναι να υπάρξει συνέχεια και όσο ο Βάσκος τεχνικός καταφέρνει να κρατήσει την ομάδα του σε ισορροπία με το ροτέισιον που επιχειρεί, αυτό μόνο θετικές προεκτάσεις μπορεί να έχει για την ΑΕΚ.

Για την ώρα προέχει το παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια Αραδίππου και μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, που σίγουρα θα προσελκύσει πολύ κόσμο. Δεν αποκλείεται ο αριθμός των φίλων της ΑΕΚ να πλησιάσει τις 6.000 το ερχόμενο Σάββατο στο νεόχτιστο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ