aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μαζεμένες αλλαγές και έκπληξη από Ιραόλα, απρόπτο με Μοϊσόφ

ΑΕΚ: Μαζεμένες αλλαγές και έκπληξη από Ιραόλα, απρόπτο με Μοϊσόφ

Πολλές αλλαγές, μία μεγάλη έκπληξη κι ένα απρόοπτο είχε η ενδεκάδα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Αντόνι Ιραόλα επέλεξε να προχωρήσει σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ (έπαιξαν οι ίδιοι 11).

Ο Μοϊσόφ, εντούτοις, που θα αντικαθιστούσε τον Τρουγιόλς στο αρχικό σχήμα, αντιμετώπισε πρόβλημα στην προθέρμανση, έτσι τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Καταλά. Η έκπληξη αφορά τον Γκαρσία, που εκτόπισε από το αρχικό σχήμα τον Λαρένα, ενώ από εκεί και πέρα, Ακοράν κι Ασούμπρε πήραν τις θέσεις των Τέτε και Τολμές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Φακούντο Γκαρσία, όσο κι ο Ζιαν-Λουκ Ασούμπρε, αγωνίζονται για πρώτη φορά βασικοί σε αγώνα ομίλου. Ο Αργεντινός μέσος έπαιξε αλλαγή μόνο στον αγώνα με τη Ζυρίχη, ενώ ο Iβοριανός ακραίος επιθετικός είχε έρθει από τον πάγκο και στους τρεις πρώτους αγώνες.

Από την άλλη, ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Αντόνι Ζντράφκοφ, επέλεξε, όπως αναμενόταν, τους ίδιους έντεκα που είχαν παίξει στο παιχνίδι του ΓΣΠ, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ