aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Για το 8ο σφύριγμα του τρένου

ΑΕΚ: Για το 8ο σφύριγμα του τρένου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα από τα μυστικά της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι η σοβαρότητα που δείχνει σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν υποτιμά τις ομάδες και δεν δείχνει διάθεση χαλάρωσης, ακόμη και σε αναμετρήσεις που είναι το ακλόνητο φαβορί. Όπως στη σημερινή με την ΑΕΖ στο Παφιακό.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ τόνισε πολλές φορές στους παίκτες του ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ότι δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή υποτίμηση της αντιπάλου. Αυτό το έχουν καταλάβει καλά οι ποδοσφαιριστές και είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει η όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Κάτι που θα κρατήσει την ομάδα της Λάρνακας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ταυτοχρόνως, θα της δώσει τη δυνατότητα να πάει στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή της και αυτό της δίνει επιπλέον επιλογές. Έτσι, δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να πάρουν ανάσες κάποιοι πιο επιβαρημένοι ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Μίνιο, δεξιός μπακ ο Ορτίθ, αριστερός ο Γαρίδο και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά με έναν εκ των Μοϊσόφ και Μουρίγιο. Στη μεσαία γραμμή είναι φαβορί οι Λαμπάν, Λαρένα και Τομάς, με αουτσάιντερ τον Μπόλιεβιτς. Στα άκρα θα αγωνιστεί ο Τρισκόφσκι και ένας εκ των Ακοράν, Τέτε και Χαραλαμπίδη, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Άλβες.

Όποιοι και να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, φυσικά, ο στόχος δεν αλλάζει. Μάλιστα, θα είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα της δώσει άλλον αέρα και τη δυνατότητα να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Και αυτό γιατί ακολουθεί το παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με την Ομόνοια Αραδίππου και ακολούθως το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Μια νίκη λοιπόν χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα σήμερα θα είναι ό,τι καλύτερο για τους Λαρνακείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ