aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Για άλλα δάκρυα δεν έχει πια καιρό

ΑΕΚ: Για άλλα δάκρυα δεν έχει πια καιρό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με το αριστερό άρχισε η ΑΕΚ την προσπάθεια της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η προψεσινή ήττα από τη Ζυρίχη με 0-1 στο ΓΣΠ τη βγάζει εκτός τροχιάς, μιας και ήταν σημαντικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας, όμως είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά. Γενικά, οι ποδοσφαιριστές του Αντόνι Ιραόλα έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά αν δούμε συνολικά την εμφάνιση της ομάδας της Λάρνακας θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, μιας και έδειξε ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Το γκολ που δέχθηκε προήλθε από δύο λάθη. Αρχικά η καθυστερημένη εκτέλεση του πλαγίου από τον Ιγκόρ υποχρέωσε τον διαιτητή να καταλογίσει αλλαγή και ακολούθως το χέρι του Μοϊσόφ έφερε το πέναλτι. Η ιστορία όμως δεν ξεγράφεται και η ομάδα της Λάρνακας είναι υποχρεωμένη να δει την επόμενη ημέρα, να αφήσει στην άκρη την Ευρώπη προς το παρόν και να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι. Η κυπελλούχος Κύπρου θα υποδεχτεί μεθαύριο την Ομόνοια και στόχος της είναι η νίκη, για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Ιραόλα θέλει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ, ώστε να μην παρουσιάσει μεγάλα σκαμπανεβάσματα η ομάδα στην απόδοσή της. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα, μιας και είδαμε κόντρα στη Ζυρίχη ότι ακόμη και 4.000 οπαδοί δεν μπορούν να κάνουν έδρα το ΓΣΠ. Αντίθετα, στη Λάρνακα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα και αυτό αναμένεται να είναι το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ και στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αναφορικά με την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους πράσινους, ουσιαστικά θα αρχίσει σήμερα. Χθες, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν απέναντι στους Ελβετούς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά. Για το μεθαυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Αντωνιάδης, Λαμπάν και Γιάννου. Η τεχνική ηγεσία αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το προψεσινό παιχνίδι, με τους Τολεμές, Κάσες, Ασούμπρε, Καταλά και Τομάς να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ