aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Εργομετρικά, ανάγκες και αντίπαλος

ΑΕΚ: Εργομετρικά, ανάγκες και αντίπαλος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σήμερα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, μετά το τέλος της λήξασας σεζόν. Οι κυπελλούχοι αφήνουν πίσω τις διακοπές και ετοιμάζονται για τις προκλήσεις της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Η αρχή θα γίνει με τα εργομετρικά τεστ και από αύριο θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Μοναδικό νέο πρόσωπο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές θα είναι ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου, ενώ παρών θα δώσει και ο νέος προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Αντόνι Ιραόλα.

Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία από τις 4 Ιουλίου ώς τις 13 Ιουλίου. Ώς τότε, όμως, ο Άντερ Μουρίγιο θέλει να έχει κάποια νέα πρόσωπα στο ρόστερ και να κλείσει τις βασικές εκκρεμότητες που έχει ανάγκη η ομάδα. Όπως όλα δείχνουν, το βάρος πέφτει στην απόκτηση τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού και δεξιού μπακ.

Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια όλα δείχνουν ότι ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής περιμένει τον Τόνιο Ραμίρεθ (φωτό). Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν συμφωνηθεί τα πάντα. Η αμοιβή του δηλαδή και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Αυτό που απομένει είναι πότε θα καταφέρει να πάρει τα χρήματα που θέλει ως αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος από τη Σοσιεδάδ.

Από εκεί και πέρα, σήμερα η ΑΕΚ θα μάθει στις 15:00 τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στη Νιόν της Ελβετίας βρίσκεται από ψες το μέλος της διοίκησης του συλλόγου της Λάρνακας Εύμαιος Ευθυμιάδης, με την ελπίδα πως θα έχει την τύχη με το μέρος της η ΑΕΚ και θα πέσει σε βατό αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ