aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Επιστρέφει και φέρνει εξελίξεις…

ΑΕΚ: Επιστρέφει και φέρνει εξελίξεις…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο επιστρέφει εντός της ημέρας ο Άντερ Μουρίγιο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην πατρίδα του με στόχο να ξεκουραστεί, να… γεμίσει μπαταρίες ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής νέας περιόδου. Ο Βάσκος δεν αποκλείεται να εκμεταλλεύθηκε την παρουσία του στην Ισπανία και να συζήτησε για πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους. Άλλωστε, δεν έχει αρχίσει τώρα δουλειά αλλά προ εβδομάδων, γνωρίζοντας ότι ο Ιδιάκεθ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και είχε κάνει ένα πρώτο πλάνο δράσης.

Διαβάστε επίσης: Γεννητούρια στην ΑΕΚ

Έχει ξεχωρίσει δυο προπονητές, μιλά μαζί τους και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καταλήξει και θα προκύψει και η ανακοίνωση. Στόχος της ΑΕΚ είναι μέσα στο Μάιο να πέσουν οι υπογραφές με τον αντι-Ιδιάκεθ. Το θετικό για την ομάδα της Λάρνακας είναι ότι φέτος δεν θα ξεκινήσει τόσο νωρίς προετοιμασία όπως τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερος χρόνος για να πάρουν ανάσα οι ποδοσφαιριστές αλλά και για να μπορέσει και ο Μουρίγιο να κάνει τις κατάλληλες επιλογές για να καλυφθούν οι θέσεις του ρόστερ. Η προετοιμασία θα αρχίσει περίπου ένα μήνα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας. Η ΑΕΚ θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τον πρώτο αγώνα να είναι ορισμένος στις 26 Ιουλίου και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι, οι ποδοσφαιριστές έχουν πέραν του ενός μήνα ξεκούρασης.

Διαβάστε επίσης: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωσης

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναμένεται και φέτος να γίνει στην Πολωνία. Ένα από τα πρώτα θέματα που απασχολούν είναι οι προσθήκες στη θέση του τερματοφύλακα. Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με κάποιους μετεγγραφικούς στόχους και δεν θα αργήσει να αποσπάσει την υπογραφή τους. Θυμίζουμε ότι οι Γιωργαλλίδης και Πάμπλο αποχώρησαν και θα πρέπει να γίνει διπλή προσθήκη για τη θέση στον «άσο». Ενίσχυση και μάλιστα σημαντική θα γίνει και σε άλλες θέσεις και από τη στιγμή που υπάρχει ο βασικός κορμός, ο Μουρίγιο θα προσπαθήσει αυτοί που θα αποκτηθούν να είναι σε θέση να δώσουν το κάτι παραπάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ