aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Δυναμική επιστροφή στον τίτλο

ΑΕΚ: Δυναμική επιστροφή στον τίτλο

Δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου επέστρεψε η ΑΕΚ μετά τη νίκη της επί του Ερμή, αλλά και την ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα στην Λεμεσό. Η διαφορά από την πρώτη θέση έχει μειωθεί στο -4 και πλέον άπαντες βλέπουν τη συνέχεια με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η ΑΕΚ, αν και δυσκολεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Ερμή, κατάφερε να πάρει το τρίποντο και τώρα στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση. Ένα παιχνίδι όπου η λέξη υποτίμηση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους, αφού οι Λαρνακείς έχουν πληρώσει πανάκριβα απώλειες σε παρόμοια παιχνίδια.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς στην ΑΕΚ, ότι έχουν χαθεί οκτώ βαθμοί με αντιπάλους ομάδες της κάτω ζώνης. Οι ισοπαλίες απέναντι στην Αναγέννηση, τη Δόξα, τον Άρη και την ΑΕΖ είναι ακόμη νωπές στη μνήμη όλων και κανείς δεν θέλει να δει την παρέα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ να πέφτει στην ίδια παγίδα.

Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος της κανονικής περιόδου και υπάρχουν τα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και Ανόρθωση – Απόλλων, τα οποία ενδεχομένως να φέρουν νέα δεδομένα στην υπόθεση τίτλος και να βγάλουν και πάλι κερδισμένη την ΑΕΚ.

Όπως υποστηρίζεται στο στρατόπεδο των Λαρνακέων, αυτό που χρειάζεται απ’ όλους είναι υπομονή στο παιχνίδι, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα, στοιχεία που είχε η ΑΕΚ απέναντι στον Ερμή, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο.

Χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και από σήμερα πιάνουν δουλειά ενόψει Αναγέννησης. Εκτός δράσης θα είναι ο τιμωρημένος Λαμπάν, ενώ στις επόμενες προπονήσεις θα διαφανεί αν θα είναι αποστολή ο Τέτε. Ο Ιδιάκεθ θα κάνει κάποιες αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Προβλέπεται ότι ο Χέφελ θα διατηρηθεί στο βασικό σχήμα, ενώ είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Τομάς μετά από ένα τετράμηνο. Τα νέα βαθμολογικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί αναμένεται να προσελκύσουν κόσμο στην Αρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ