aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Χωρίς περιθώρια... λαθών

ΑΕΚ: Χωρίς περιθώρια… λαθών

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με την πλάτη στον τοίχο θα αγωνίζεται απ’ εδώ και πέρα κάθε αγωνιστική η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -8 από την κορυφή, κι όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Πάφος FC (18:00 Cytavision 2 & Active 107.4 – 102.5) θα αποτελέσει ταφόπλακα στα όνειρα και στις φιλοδοξίες των κιτρινοπράσινων να διεκδικήσουν τον τίτλο. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι πολλές για να στεφθούν πρωταθλητές, όμως οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν μέχρι το τέλος.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ!

Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει για άλλη μια αγωνιστική τις υπηρεσίες των Τολεμές, Τρουγιόλς και Μουρίγιο, οι οποίοι είναι τραυματίες. Γι’ αυτό είναι δύσκολο να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα που θα αγωνιστεί κόντρα στην Πάφος FC. Σε περίπτωση πάντως που η ΑΕΚ παίξει με έναν σχηματισμό 3-5-2, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάμπλο και στην τριάδα της άμυνας οι Καταλά, Μοϊσόφ και Πανκόφ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Λαρένα, Λαμπάν και Τομάς, στα «φτερά» της επίθεσης οι Τέτε και Ακοράν και στην κορυφή οι Τρισκόφσκι και Γιάννου. Ο Ελληνοαυστραλός ψάχνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ και ελπίζει ότι η αναμέτρηση με την Πάφος FC θα είναι η αρχή. Σιγά-σιγά δείχνει να προσαρμόζεται, να ανεβάζει ρυθμούς και δεν θα αργήσει η ώρα που θα αρχίσει να βγάζει στο γήπεδο όλα αυτά για τα οποία αποκτήθηκε.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ Supporters: «Πρέπει να ακολουθήσουμε την ομάδα»

Σίγουρα η απουσία του Τολεμές είναι ένα μεγάλο στοίχημα όχι μόνο για τον Γιάννου αλλά και για τους Ιδιάκεθ και Ρόκα, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι υπάρχει το βάθος να καλύπτονται και τέτοιες σημαντικές απουσίες. Ο Τέτε είναι ο μοναδικός παίκτης που είναι στο όριο των κίτρινων καρτών και κινδυνεύουν να χάσει την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Το παράδειγμα με τον Τόμας Κρίστιανσεν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ