aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ Αρένα: Ιστορική η 17η Οκτωβρίου!

ΑΕΚ Αρένα: Ιστορική η 17η Οκτωβρίου!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε χθες η τελική απόφαση για να χρησιμοποιηθεί το «ΑΕΚ Αρένα» για πρώτη φορά στις 17 Οκτωβρίου. Τόσο η διοίκηση της ΑΕΚ όσο και η ΚΟΠ ανακοίνωσαν ότι το γήπεδο είναι 100% έτοιμο, οπότε η ομάδα της Λάρνακας θα μπορεί να το χρησιμοποιεί απ’ εδώ και πέρα για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Αυτό σημαίνει ότι η 17η Οκτωβρίου, δηλαδή η ερχόμενη Δευτέρα, θα είναι ιστορική για τους κιτρινοπράσινους, μιας και θα φιλοξενήσουν τον Άρη στο νέο τους «σπίτι». Ο κόσμος της ομάδας δεν βλέπει την ώρα που θα βιώσει διά ζώσης τον παλμό στο νέο γήπεδο. Ένα έργο το οποίο αναμένεται πως θα γιγαντώσει την ομάδα, θα την κάνει ακόμη πιο υπολογίσιμη και ισχυρή. Άλλωστε το να έχεις τη δική σου ποδοσφαιρική έδρα αποτελεί ένα βήμα προς τα μπρος. Η ΑΕΚ τα κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ και πλέον όλοι στον σύλλογο μετρούν αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις στο «παρθενικό» παιχνίδι της ομάδας στο νέο της «σπίτι». Μεταξύ άλλων, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη θα γίνει εκτός γηπέδου fun day και στη γιγαντοοθόνη του σταδίου θα προβάλλεται βίντεο που ετοιμάζεται σε κάθε επιμέλεια. Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ κάνουν τις δικές τους προετοιμασίες ώστε το… πάρτι να μείνει αξέχαστο. Πιθανόν ένα πανό τεραστίων διαστάσεων να κάνει την εμφάνισή του.

Βεβαίως, δεν είναι μόνο ο κόσμος που περιμένει με αγωνία να δει την ομάδα να αγωνίζεται στο «ΑΕΚ Αρένα». Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση περιμένουν και αυτοί πώς και πώς να ξημερώσει η 17η Οκτωβρίου. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, την ερχόμενη Πέμπτη ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα αναφερθεί στο νέο στάδιο και σε άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ