aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ανεπηρέαστη από τις αποτυχίες, αλλά…

ΑΕΚ: Ανεπηρέαστη από τις αποτυχίες, αλλά…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με τη Ζυρίχη και η ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα της Λάρνακας δεν μπόρεσε να μπει με το δεξί και πλέον είναι υποχρεωμένη να γυρίσει σελίδα. Και η επόμενη σελίδα έχει γραμμένο το όνομα… Ομόνοια.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τους πράσινους αύριο στο «ΑΕΚ Αρένα» και κάνει πρεμιέρα στο γήπεδο της για τη φετινή σεζόν, με ένα απαιτητικό και δύσκολο ντέρμπι. Απέναντι σε μία ομάδα που έχει το απόλυτο των βαθμών σε δύο αγώνες, έχει καλή ψυχολογία και απαιτήσεις, η ΑΕΚ χρειάζεται το τρίποντο για πολλούς και διάφορους λόγους. Για να ξεχάσει άμεσα την ήττα στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και για να μείνει ανεπηρέαστη η ψυχολογία της ομάδας. Και αυτό γιατί το κλίμα ακόμη και μετά την ήττα από τη Ζυρίχη είναι μεν καλό, αλλά αν έρθει και τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (προηγήθηκε και η ισοπαλία με Νέα Σαλαμίνα), τότε θα υπάρξει και μεγαλύτερη πίεση.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της. Την έδρα της, εκεί όπου σπανίως χάνει βαθμούς, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη. Ο Ιραόλα αυτό που θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά είναι και τη μετάβαση της ομάδας από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα. Η σωστή διαχείριση του ρόστερ είναι επιβεβλημένη, στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ για να μείνει όσο γίνεται ανεπηρέαστη από τις μάχες εντός και εκτός Κύπρου.

Κόντρα στην Ομόνοια αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές από τον Βάσκο τεχνικό. Ένα σενάριο είναι να παίξει ο Καταλά στο κέντρο της άμυνας, ο Κάσες στη μεσαία γραμμή, ενώ θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Τολεμές στην κορυφή της επίθεσης αφού ο Γιάννου είναι τιμωρημένος. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της ΑΕΚ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και όσο ανεβάζει ρυθμούς και επιστρέφει σταδιακά στα περσινά επίπεδα, τόσο περισσότερα έχει να προσφέρει στην ομάδα της Λάρνακας. Επίσης, Ασούμπρε και Γκαρσία διεκδικούν θέση. Θυμίζουμε ότι, εκτός πλάνου είναι και οι τραυματίες Τρουγιόλς, Αντωνιάδης και Λαμπάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ