aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ανανέωσε με τον προπονητή της!

ΑΕΚ: Ανανέωσε με τον προπονητή της!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος πετόσφαιρας της ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ούγγρο Προπονητή Λάζλο Χόλοσι για την επερχόμενη αθλητική περίοδο 2017 – 2018. Τον Ούγγρο προπονητή θα πλαισιώνουν οι βοηθοί, Ιάκωβος Κουμή και Παντελής Φελλάς.

Αναλυτικά: «Επίσης, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη αξιοποίηση-εξειδίκευση και ενδυνάμωση των Αναπτυξιακών μας Τμημάτων και Ακαδημιών ανακοινώνουμε την πρόσληψη του κου Κώστα Παναγίδη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Αναπτυξιακών και Ακαδημιών του Πετοσφαιρικού μας Τμήματος. Ο κος Κώστας Παναγίδης (Βοηθός Προπονητής στην Εθνική Γυναικών) θα αναλάβει την επίβλεψη και καθοδήγηση των Προπονητών μας, των αθλητριών μας και θα εχει άμεση επαφή και συνεργασία με την Προπονητική Ομάδα της Γυναικείας Ομάδας με στόχο τον εμπλουτισμό της με αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα μας.

Τέλος το Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος μας ανακοινώνει τους Προπονητές των ομάδων μας: Χρίστος Αμύρωτος (Φάνου) U18, Χρίστος Αμύρωτος (Φάνου) U16, Χρίστος Αμύρωτος (Μάριου) U16B, Κυριάκος Μυλωνά U14, Μάριος Αμύρωτος U12, Θεοδόσης Καρκίδης Ακαδημίες, Σοφία Τσαγγαρίδου Ακαδημίες και Ελένη Μοσφιλιώτη Ακαδημίες. Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους κάθε επιτυχία στο δύσκολο τους έργο και τους διαβεβαιώνει για την πλήρη στήριξη του στο έργο τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ