«Είναι όνειρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή» (Εγγλέζου… 2018!)


Άλλος ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα παραμείνει στις τάξεις της μέχρι τον Μάιο του 2018. Ο λόγος για τον Νικόλα Εγγλέζου, ο οποίος είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό για την επέκταση του συμβολαίου του και σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση.

Πρόκειται για άλλη μια κίνηση που δείχνει ότι ο Τσάβι Ρόκα και η διοίκηση δεν σκέφτονται μόνο τη σεζόν που πλησιάζει, αλλά βλέπουν ακόμη παραπέρα.

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τον Νικόλα Εγγλέζου για ακόμη έναν χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο του 2018. Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον διεθνή μεσοεπιθετικό κάθε επιτυχία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός παραχώρησε και δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου συμβολαίου και το γεγονός ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ΑΕΚ έδειξαν όλοι οι παράγοντές της εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα κάνω τα πάντα μέσα από τη σκληρή δουλειά για να τους δικαιώνω καθημερινά», σχολίασε αρχικά και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο νέο γήπεδο:

«Είναι όνειρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο και είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα έχω αυτή τη δυνατότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας για τη διαρκή στήριξή του και να τους ζητήσω να παραμείνουν στο πλευρό μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ