aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑχνιώτικα «όχι», πυθμένας για Πάφο

Αχνιώτικα «όχι», πυθμένας για Πάφο

Μεγάλος κερδισμένος στα παιχνίδια του β’ γκρουπ ήταν ο Εθνικός Άχνας ο οποίος επικράτησε με 2-1 τις Δόξας στο Μακάρειο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πινσέλι, ο οποίος σκόραρε δις (52′ και 57′, ο Αγκινάλντο σκόραρε στο 90’ + 3 για τη Δόξα) και χάρις στη συμβολή του Βραζιλιάνου άσου, οι μπλε ξεκόλλησαν από τον πυθμένα της βαθμολογίας.

Αυτό, διότι ο Ερμής επικράτησε με 1-0 της Πάφος FC στο Παφιακό, σε γκολ του Γιαγκουδάκη στο 45’ + 1. Άχνα και Πάφος ισοβαθμούν με 35 βαθμούς (11η και 12η θέση αντίστοιχα), ωστόσο η προσφυγική ομάδα υπερτερεί λόγω του υπέρ της συνδυασμού αποτελεσμάτων και τερμάτων (ένα γκολ διαφορά).

Παράλληλα, ο Ερμής ανέβασε τη διαφορά στους πέντε πόντους από την τελευταία θέση και πλέον αισθάνετε πέρα για πέρα ασφαλής, όσον αφορά στην αποφυγή περιπετειών υποβιβασμού.

Στο πιο αδιάφορο ματς της 34ης αγωνιστικής μεταξύ του Άρη και της ΑΕΛ στο Τσίρειο, οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν με 1-0, με σκόρερ τον Αγκάνοβιτς στο 66’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δόξα – Εθνικός 1-2 (Αγκουινάλδο 90’ + 3 / Πινσέλι 52′, 57′)

Πάφος – Ερμής 0-1 (Γιαγκουδάκης 45′ + 1)

Άρης – ΑΕΛ 0-1 (Αγκάνοβιτς 66′)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ