«Έχθρα και λίβελλος ενάντια στο σωματείο μας»

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Δόξας Νίκου Κωνσταντίνου...

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Active προχθές απάντησε στις αναφορές του Νίκου Παπά και μεταξύ άλλων κάνει λόγο για έχθρα απέναντι στην ομάδα του και λίβελλο.

«Να ξεκινήσω με τη θέση του κ. Παπά ότι η Δόξα έπρεπε να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Ο καθένας πρέπει να αντιληφθεί τη θέση του στο πρωτάθλημα. Ο κ. Παπάς είναι πρόεδρος μίας ομάδας και κατά την άποψη μου οι δηώσεις του συνιστούν εχθρική ενέργεια προς το σωματείο μας διότι αυθαιρετεί με το να λέει πως η Δόξα πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών μέσα από μία διαδικασία που καθιέρωσε η ΚΟΠ», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Η Δόξα σε καμία περίπτωση δεν μπλέχτηκε το όνομά της ή της καταλογίστηκε ευθύνη για οποιοδήποτε αγώνα αναφορικά με στοιχηματική δραστηριότητα. Οπότε διερωτώμαι που στηρίζει τα λεγόμενά του. Συνιστά εχθρική ενέργεια και λίβελλο επί του σωματείου μας. Θα το μελετήσουμε με τους νομικούς μας σύμβουλους και θα επανέλθουμε επί του θέματος».

«Μία εβδομάδα πριν από έναν αγώνα, διότι πρόκειται για έναν αγώνα ποδόσφαιρου και τίποτε, δεν μπορείς να κατηγορείς ένα σωματείο και να διασύρεις το όνομά του, ανεξάρτητα της σημαντικότητας του ματς. Χωρίς αποδείξεις, χωρίς δεδομένα τη στιγμή που η ΚΟΠ και η ίδια ή η ΟΥΕΦΑ δεν μας έχουν καταλογίσει οποιαδήποτε ευθύνη μέσα από τις διαδικασίες που τα ίδια τα σωματεία καθιέρωσαν. Διερωτώμαι που αποσκοπούν οι δηλώσεις του», συνέχισε και κατέληξε:

«Κατ’ εμάς αυτή τη στιγμή οι δηλώσεις του κ. Παπά καθιστούν έχθρα απέναντι στο σωματείο μας. Οποιοδήποτε διαιτητή ορίσει η ΚΟΠ, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχτούμε προς όφελος του κυπριακού ποδοσφαίρου, δεν έχουμε κανέναν λόγο, είτε ξένος είναι είτε Κύπριος. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, δεν είναι τίποτε άλλο. Ένα παιχνίδι είναι ανεξάρτητα αν κρίνεται μία κατηγορία. Πρέπει να σοβαρευτούμε και να μετρούμε τα γεγονότα στο μέγεθός τους».

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ