aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Σωτηράκη κρατά αγόρι μου»

Η μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας δεν έχει τελειωμό. Από προχθές το μεσημέρι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων είναι συγκλονισμένη, καθώς ο ντόπιος ποδοσφαιριστής της Φαρκαδόνας, Σωτήρης Ρεντζίλας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Ι.Χ. ενώ επέβαινε στη μηχανή του κι έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Ρεντζίλας, ο οποίος είναι μόλις 23 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα, εξαιτίας της σοβαρότητας του χτυπήματος, διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Εκεί ο νεαρός χειρουργήθηκε, αλλά ακόμα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πολλά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον άτυχο παίκτη, με τον πρόεδρο της Φαρκαδόνας, Γιώργο Χαλβατζά, να γράφει στο Facebook «Σωτηράκη κρατά αγόρι μου! Ολοι προσευχόμαστε για σένα! Ο Θεός μαζί σου!».

Μαζί κι οι οργανωμένοι οπαδοί των Τρικάλων (όπου ο Ρεντζίλας αγωνιζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι), «Σακαφλιάδες»: «Σωτήρη είμαστε σίγουροι πως και από αυτήν τη μάχη θα βγεις νικητής! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ