aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κατέθεσε 5.000 ευρώ στον Πάγκαλο

Σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλει περσινά δεδουλευμένα και έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του συλλόγου βρίσκεται ο ΟΦΗ, όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση την οποία εξέδωσε.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε, ο πρόεδρος της ομάδας κατέθεσε 5.000 ευρώ στον λογαριασμό του Ντίνου Πάγκαλου, θα ακολουθήσει μια ισόποση δόση τις προσεχείς και ημέρες και μετά ο ποδοσφαιριστής θα πληρώνεται ένα ποσό σε μηνιαία βάση, μέχρι την πλήρη εξόφληση των οφειλομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντίνο Πάγκαλο, βρίσκεται ο ΟΦΗ για την διευθέτηση της οφειλής που υπάρχει στο πρόσωπο του, από την περσινή χρονιά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος κατέθεσε στον λογαριασμό του παίκτη 5 χιλιάδες ευρώ έναντι της οφειλής που υπάρχει προς το πρόσωπο του και την διεκδίκηση του παίκτη προς τον ΟΦΗ.

Η πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ στον ποδοσφαιριστή, είναι τις επόμενες ημέρες να λάβει άλλη μια δόση 5 χιλιάδων ευρώ και μετά να πληρώνεται ένα ποσό σε μηνιαία βάση, μέχρι την πλήρη εξόφληση του. Στην κρητική ομάδα, εκτιμούν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, είναι σε διαρκή επικοινωνία και με τους υπόλοιπους παίκτες, στους οποίους οφείλει ο ΟΦΗ από πέρσι και έχουν κινηθεί νομικά. Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους παίκτες, για την αποπληρωμή της οφειλής, που υπάρχει προς αυτούς, σε μηνιαίες δόσεις.

Στην κατηγορία αυτή, βρίσκονται οι Οστοιτς, Ράντι, Δάφκος και Βουό. Μάλιστα κάποιοι απο αυτούς έχουν ήδη λάβει απο τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, σημαντικά ποσά. Πρόθεση του ΟΦΗ είναι να πληρώσει στους παίκτες τα χρήματα που τους οφείλονται και ένα μέρος των χρημάτων που διεκδικούν εκείνοι  που είχαν συμβόλαιο για δεύτερη χρονιά  με τον ΟΦΗ, αλλά δεν συνεχίζουν φέτος στην ομάδα μας , αλλά βρίσκονται  σε άλλες ομάδες.

Εκείνο που επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας είναι πως «τα χρέη αυτά βαραίνουν την περσινή διοίκηση, αλλά καλούμαστε να τα πληρώσουμε εμείς γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς θα έχει πρόβλημα η ομάδα.

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους παίκτες αυτούς και τους έχουμε δείξει τη διάθεση μας, να πάρουν τα χρήματα τους. Καλώ τους φιλάθλους να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να πετύχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ