aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επαφή με Τζανακάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη Τζανακάκη είχε ο πρόδρος του Άρη Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καρυπίδης, με τις δύο πλευρές να συζητούν για τα οφειλόμενα ενώ έγινε και μια διερευνητική κουβέντα των προθέσεων του παίκτη.

Θυμίζουμε ότι στο διάστημα της προετοιμασίας ο πρώην μπακ της Ανόρθωσης είχε μιλήσει με τον Σπανό για το ενδιαφέρον που είχε προκύψει από τον Πανιώνιο, το οποίο ωστόσο δεν προχώρησε και ο παίκτης αφιερώθηκε ψυχή και σώμα στους κιτρινόμαυρους, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή του.

Στο μεταξύ, ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα με τον Μιλούνοβιτς. Ο Σέρβος αναμένεται να έχει σύντομα και νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος κατέθεσε στον παίκτη την πρότασή του για αναπροσαρμογή του συμβολαίου, αλλά δεν πήρε ακόμα οριστική απάντηση από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά.

Σε ό,τι αφορά στον φορ μέχρι χθες το βράδυ δεν προέκυψε κάτι νεότερο. Οι κιτρινόμαυροι δίνουν προτεραιότητα στην ελληνική αγορά, με τους Αραβίδη και Πετρόπουλο να φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ