aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξανά αποχή στον Παναθηναϊκό

Την απόφασή τους να απέχουν από τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τετάρτης ανακοίνωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η σημερινή συνάντηση των «πρασίνων» με τον πρόεδρο της εταιρείας δεν έβγαλε αποτέλεσμα, καθώς όπως έγινε γνωστό οι υποσχέσεις που τους έδωσε στο οικονομικό κομμάτι δεν τους βρήκαν σύμφωνους.

Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους στ΄ αποδυτήρια και συμφώνησαν να μην προπονηθούν σήμερα (23/04), όπως και την Τετάρτη, εφόσον δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης (αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένο το ρεπό).

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση των παικτών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επισήμως: «Κατά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ