Ξάδερφος του Πουλίδο ο «εγκέφαλος» της απαγωγής του!

Νέα συνταρακτικά στοιχεία της υπόθεσης Πουλίδο έρχονται στο φως! Όπως αποκαλύφθηκε, ο απαγωγέας που τραυματίστηκε (και θεωρείται «εγκέφαλος» της επιχείρησης) είναι ξάδερφος του παίκτη του Ολυμπιακού.

Λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα πιο μνημειώδη την υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο βγαίνουν στη δημοσιότητα. Το «θρίλερ» είχε αίσιο τέλος για τον παίκτη του Ολυμπιακού, ωστόσο το τελευταίο στοιχείο που προέκυψε είναι αν μη τι άλλο συνταρακτικό.

Σύμφωνα λοιπόν με διεθνή ΜΜΕ, ο απαγωγέας που τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση διάσωσης και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο είναι ξάδερφος εξ αγχιστείας του Πουλίδο. Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία είναι παντρεμένος με ξαδέρφη του παίκτη του Ολυμπιακού, κάτι που συνεπάγεται ότι γνώριζε καλά τις κινήσεις και τις συνήθειες του.

Το θέμα όμως είναι ότι ο Γκαρσία δεν αποτελεί απλά έναν εκ των απαγωγέων αλλά ήταν ο «εγκέφαλος» (σύμφωνα με 38χρονο συνεργό του) της υπόθεσης. Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πηγές, ζήτησε περίπου 300.000 ευρώ ως λύτρα για την απελευθέρωση του Πουλίδο, την ώρα που οι εισαγγελικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μέλος συμμορίας που διακινεί ναρκωτικά και οργανώνει απαγωγές και εκβιασμούς.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ