aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τους χόρεψε… μπα-Λέτο! (video)

Μηδένα προ του Λέτο… μακάριζε! Ο «άγευστος» Παναθηναϊκός δεν έβρισκε τον τρόπο να νικήσει τον Πανιώνιο, αλλά τελικώς ο ηγέτης Σεμπάστιαν Λέτο (ελλείψει και Μπεργκ)… βγήκε μπροστά και με γκολ στο 78’ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του (1-0).

Ένα αποτέλεσμα –σε συνδυασμό και με το τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ- που κρατά όρθιο το τριφύλλι για το «κόλπο γκρόσο» του Champions League, όντας για την ώρα στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι είναι και μαθηματικά τελευταίοι στο «μίνι πρωτάθλημα».

Προβληματική ξανά η εικόνα των πρασίνων, με πολλές αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα που χάλασαν πολύ την χημεία της ομάδας, δεν άρπαξαν την ευκαιρία οι Βλαχοδήμος, Εβαντζελίστα, «χλωμός» πάλι ο Αμπέντ.

Τρομερές στιγμές στο φινάλε, στο τελευταίο ματς του Πέτριτς στη Λεωφόρο (προτελευταίο της καριέρας του). Έκλαψε ο Κροάτης, αποθεώθηκε από τον κόσμο, οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν ένας προς έναν, ο Ζέκα φόρεσε τη… φανέλα του, ενώ τα «πιτσιρίκια» του έκλεψαν την παράσταση.

Η βαθμολογία των πλέι οφ (5 αγώνες)

ΠΑΟΚ 10*

Παναθηναϊκός 10

ΑΕΚ 8*

Πανιώνιος 1

*Ματς λιγότερο

ΕΠOΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/5)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Πανιώνιος-ΑΕΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ): Στιλ, Χουχούμης, Μαρινάκης (63’ Μέστο), Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ (73’ Μπουμάλ), Εβαντζελίστα, Βλαχοδήμος (59’ Κλωναρίδης), Λέτο, Πέτριτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν (74’ Αργυρόπουλος), Μασούρας, Σιώπης, Βλάχος, Ρισβάνης (42’ Πατσατζόγλου), Καθάριος.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ