aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τον θέλουν στο Λιμάνι

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική και κατ’ επέκταση αγωνιστική κατάσταση, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του και ότι παρουσίασε τάσεις φυγής. Η Σπόρτινγκ, αλλά κι αρκετές ακόμη ομάδες από την Ιβηρική Χερσόνησο και όχι μόνο, έχουν βάλει εδώ και καιρό στο μάτι τον Βέλγο και βλέποντας πρόσφορο έδαφος από πλευράς παίκτη είναι αποφασισμένες να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να προβάλουν σθεναρή αντίσταση με στόχο να κρατήσουν τον παίκτη τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, πρόκειται για βασικότατο παίκτη. Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός δαπάνησε ένα σημαντικό ποσό για την απόκτησή του από τη Λέγκια. Ίσως υπέρ της παραμονής του παίκτη να λειτουργήσει και η προοπτική του Μουντιάλ, καθώς ο Οφόε πιθανώς να μη ρισκάρει να πάει σε μία ομάδα όπου δεν θα έχει θέση βασικού.

Εξάλλου, με αλλαγές θα παρουσιάσει τον Ολυμπιακό στην αυλαία του πρώτου γύρου της Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τάκης Λεμονής. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο και το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχονται τους Ηπειρώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να παρουσιαστούν οι Πειραιώτες πιο «φρέσκοι», με στόχο να «καθαρίσουν» από νωρίς την αναμέτρηση. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Σίλβιο Προτό. Οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Λεονάρντο Κούτρης θα είναι στα δύο άκρα, με τον Αλμπέρτο Μποτία να διεκδικεί μία θέση στο κέντρο της άμυνας, μια και οι Μπγιόρν Ένγκελς και Παπέ Σισέ δεν είχαν καλή συνεργασία στο Αγρίνιο.

Η επόμενη αλλαγή που σκέφτεται ο Τάκης Λεμονής είναι αυτή στη μεσαία γραμμή. Ο Αλεξί Ρομαό θα διατηρήσει τη θέση του, αλλά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αναμένεται να μείνει στον πάγκο με τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε να παίρνει τη θέση του. Πιο μπροστά τους θα είναι ο Κώστας Φορτούνης έχοντας επιτελικό ρόλο, με τον Μάριν στα αριστερά, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην επίθεση και το τελευταίο δίλημμα είναι αυτό μεταξύ του Φελίπε Πάρντο και Μοχάμεντ Μπεν για το δεξί άκρο της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ