aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το «όχι» στον ΑΠΟΕΛ τον ξενέρωσε!

Κάτι δεν πάει καλά φέτος στον Πανιώνιο, έτσι δεν είναι; Οι κυανέρυθροι δεν είναι εκείνη η καλοκουρδισμένη μηχανή που έβγαζε ενέργεια, πάθος, θέαμα και φυσικά έπαιρνε αποτελέσματα. Και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τους Μασούντ και Οικονόμου, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Η ιστοσελίδα to10.gr αναφέρει τι συμβαίνει με τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό, Βαγγέλη Οικονόμου και αποκαλύπτει καλοκαιρινή πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Συμφωνούμε ότι έφυγαν παίκτες κλειδιά όπως οι Ρισβάνης, Γιαννιώτης, Τασουλής και Μπεν και αναδιαρθρώθηκε σχεδόν όλη η άμυνα, αλλά η κολώνα έμεινε εκεί. Ο Βαγγέλης Οικονόμου, εκ των αρχηγών έμεινε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για να χτιστεί πάνω του η «γραμμή Μαζινό». Και εκεί ακριβώς είναι ένα από τα προβλήματα. Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός- άσχετα από την κόκκινη κάρτα στην Ξάνθη- δεν είναι ο εαυτός του φέτος. Δεν μπορεί να ηγηθεί των μετόπισθεν ή για να το πούμε καλύτερα δεν έχει το κίνητρο για να το κάνει.

Τι άλλαξε; To10.gr ξέρει την απάντηση στο καυτό ερώτημα… Στις αρχές Ιουλίου, λοιπόν, μετά το φιλικό ΑΠΟΕΛ- Πανιωνίου, οι Κύπριοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση αγοράς του 30χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ, προσφέροντας ένα εξαιρετικά δελεαστικό συμβόλαιο στον παίκτη, που θα τον εξασφάλιζε σε μεγάλο βαθμό μετά τη λήξη της καριέρας του! Κι όμως, ο Πανιώνιος αρνήθηκε και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα «θέματα»…

Ο Οικονόμου διανύει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, οι αποδοχές του στον Πανιώνιο δεν είναι υψηλές, βλέπει αριστερά και δεξιά όλους τους συμπαίκτες του να παίρνουν μεταγραφή ή να μετακομίζουν ως ελεύθεροι σε μεγαλύτερης δυναμικής συλλόγους. Ο κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε σαν να του κόπηκαν τα πόδια και έχασε το κίνητρο του. Είναι σίγουρο ότι οι παράγοντες του Πανιωνίου βλέποντας τον Οικονόμου τώρα, αν μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, δεν θα ξαναέκαναν το ίδιο λάθος. Στερνή μου γνώση, που λένε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ