aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το δίλημμα του Ίβιτς για τον τελικό

Όπως και στην ΑΕΚ, έτσι και στον ΠΑΟΚ «παίζεται» μόνο μια θέση για το αρχικό σχήμα με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσει. Ο Σέρβος τεχνικός προβληματίζεται για το σχήμα και είναι ανάμεσα στο 4-3-3 και το 4-2-3-1, έχοντας στο μυαλό του να ξεκινήσει τρεις κεντρικούς μέσους. Κάνιας και Μπίσεσβαρ «παλεύουν» για μια θέση.

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Λέοβατς και Μάτος θα είναι τα πλάγια μπακ, Βαρέλα και Κρέσπο το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Τσίμιροτ και Σάκχοφ πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για τον άξονα και είναι πιθανό να τους πλαισιώσει ο Κάνιας. Αν δεν ξεκινήσει ο Ισπανός, θα προτιμηθεί ο Μπίσεσβαρ, που ήταν πολύ καλός (πιθανότατα ο κορυφαίος) στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Λογικά, δεν θα… πειράξει ο Ίβιτς τους Ουάρντα και Κάμπος, όπως φυσικά και τον Πρίγιοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ