aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο αυστηρό μήνυμα της Σάλκε προς πάσα κατεύθυνση

Το αυστηρό μήνυμα της Σάλκε προς πάσα κατεύθυνση

Το δικό της αυστηρό μήνυμα έστειλε η διοίκηση της Σάλκε προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τη ρεβάνς της γερμανικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, σχετικά με τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι θεατές που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Veltins Arena». Να μείνουν μακριά από προκλήσεις και να έχουν κόσμια συμπεριφορά οι φίλαθλοι είναι το κεντρικό μήνυμα.

Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να ξεχάσει τόσο τα έκτροπα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη εντός και εκτός γηπέδου, όσο και τις σκοπιανές σημαίνες στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων στη Γερμανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σάλκε: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, υπήρξαν μηνύματα που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Θα το εξετάσουμε μαζί με την UEFΑ και τον ΠΑΟΚ. Σχετικά με αυτό, θα θέλαμε να κάνουμε τις εξής επισημάνσεις στον κόσμο. Άσχετα από τα συναισθήματα και τις πολιτικές διαφορές, εμείς σαν σύλλογος, πρέπει να μείνουμε μακριά από κάθε είδους πρόκληση.

Η πρόκληση θα οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο είδος συμπεριφοράς. Η μόνη συμπεριφορά που αναμένουμε σαν Σάλκε από τους φιλοξενούμενους οπαδούς, είναι να αντιμετωπίσουν το ποδόσφαιρο ως επίκεντρο, με ειρηνικό τρόπο συμπεριφοράς.

Αυτό απαιτεί την ανοχή και τον σεβασμό και από τις δυο πλευρές. Οποιοδήποτε είδος “εκδίκησης” ή προκλητικές σημαίες, ανεξάρτητα από το πόσο νόμιμες μπορεί να θεωρηθούν, θα είναι εις βάρος της ομάδας μας, καθώς αποτελούν μορφή βίας και πρόκληση προς τον αντίπαλο.

Αντικείμενα που έχουν απαγορευτεί για τους οπαδούς της Σάλκε μέχρι τώρα, απαγορεύονται επίσης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους κανονισμούς του σταδίου.

Οι φίλαθλοι στη γύρω περιοχή του σταδίου, δεν πρέπει να φέρουν τα ακόλουθα αξεσουάρ που μπορεί να προκαλέσουν οπαδούς άλλων ομάδων.

Αυτοί οι κανονισμοί, αποτελούν τη βάση για την άδεια λειτουργίας της Veltins-Arena και πρέπει να τηρούνται σε όλες τις εκδηλώσεις. Η ασφάλεια είναι επίσης υποχρεωμένη να απαγορεύσει την είσοδο αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για να προκαλέσουν. Γι ‘αυτό βασιζόμαστε στην κατανόηση και τη λογική των φίλων της Σάλκε.

Η δουλειά μας ως ομάδα είναι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όσων βρεθούν στο γήπεδο. Η υποστήριξη του κάθε φίλου της Σάλκε μπορεί να βοηθήσει για την εκτόνωση αυτής της κατάστασης, αποφεύγοντας κάθε πρόκληση και δείχνοντας το μεγαλείο μας, ανεξάρτητα των γεγονότων του πρώτου αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ