aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤιμούρ: «Δεν έχω παράπονο από κανέναν»

Τιμούρ: «Δεν έχω παράπονο από κανέναν»

O Nτάνιελ Μαϊστόροβιτς ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε από πλευράς διοίκησης της ΑΕΚ να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την απόφαση να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης. «Η συνεργασία μας με τον προπονητή δεν θα συνεχιστεί. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε και τώρα και όταν θα έρθει και ο νέος προπονητής, είναι να συνεχίζετε να δουλεύετε σκληρά και να παραμένετε συγκεντρωμένοι», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στους παίκτες.

Όσον αφορά στον Τιμούρ Κετσπάγια, στην «φορτισμένη» ομιλία του θέλησε να καταστήσει σαφές ότι φεύγει από την ομάδα χωρίς να έχει κανένα παράπονο από εκείνους: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία μου είχαμε αυτούς τους μήνες. Να ξέρετε ότι δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν. Η συνεργασία μας όλο αυτό τον καιρό ήταν πολύ καλή. Κι αν μερικές φορές είχα υπερβολικές αντιδράσεις, είναι επειδή ζω έντονα το ποδόσφαιρο και πάντα θέλω περισσότερα απ’ όλους. Πιστεύω στις δυνατότητες που έχετε και πρέπει να συνεχίσετε να παλεύετε για τους στόχους της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ