aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Θα σκότωναν τον Άλαν αν δεν δίναμε τα λύτρα»

«Θα σκότωναν τον Άλαν αν δεν δίναμε τα λύτρα»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του αδερφού του… Λεπτομέρειες για την περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο έδωσε ο αδερφός του Μεξικανού ποδοσφαιριστή, με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (31/5).

Μιλώντας στην εφημερίδα «Expresso», υποστήριξε πως οι απαγωγείς ζήτησαν 10 εκατομμύρια πέσος ως λύτρα, απειλώντας πως θα σκοτώσουν τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα ο αδερφός του 23χρονου άσου περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο, όλα όσα συνέβησαν το δραματικό 24ωρο.

Συγκεκριμένα ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, αποκάλυψε: «Όταν επικοινώνησαν μαζί μας, ζήτησα να μιλήσω με τον αδερφό μου, προκειμένου να βεβαιωθώ πως ήταν καλά. Η απάντηση τους ήταν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν πληρώσουμε 10.000.000 πέσος ως λύτρα. Σε διαφορετική περίπτωση απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν. Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις. Θεωρήσαμε πως η υπόθεση του Άλαν ίσως συσχετιζόταν με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι πως ο αδερφός μου είναι καλά. Η συνεργασία με τις Αρχές ήταν εξαιρετική και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας παρείχαν».

Αναφερόμενος στη στιγμή που είδε ξανά τον αδερφό του, είπε: «Ήταν περίπου μεσάνυχτα όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα. Έφτασα κατευθείαν στο σημείο. Στην αρχή οι στρατιώτες δε με άφησαν να περάσω. Τους εξήγησα πως είμαι ο αδερφός του και στη συνέχεια μπήκα στο γραφείο, όπου βρισκόταν. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να με καθησυχάσει και να μου πει πως ήταν καλά, ενώ εγώ τον αγκάλιασα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ