aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Θα κάνουμε πρόταση ανανέωσης στον Ουζουνίδη»

«Θα κάνουμε πρόταση ανανέωσης στον Ουζουνίδη»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, βρέθηκε την Καθαρή Δευτέρα στη Λάρισα για το ματς κόντρα στη Λάρισα και ρωτήθηκε από την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» για την κατάσταση στο «τριφύλλι». Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνου απάντησε ότι τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό είναι διαχειρίσιμα, καθώς μειώθηκε ο προϋπολογισμός. Παράλληλα για τον Γιάννη Αλαφούζο ανέφερε πως θα παραμείνει μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο σχήμα για την ομάδα, αναλαμβάνοντας τις οφειλές 20 εκ. ευρώ.

Όσο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο Κωνσταντίνου είπε πως κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό και σύντομα θα υπάρξει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, παρουσιάζοντας στον Έλληνα τεχνικό τον προϋπολογισμό και τις σκέψεις για την ομάδα.

Εξάλλου, για ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί τις προσφυγές των Τελάντερ και Ταυλαρίδη, με εκείνη του Έλληνα στόπερ να είναι σαφώς πιο δύσκολη. Οι πράσινοι, τα έχουν βρει με τον Τελάντερ και από κοινού θα ζητήσουν νέα αναβολή ώστε να τακτοποιηθεί το θέμα, σε αντίθεση με τον Ταυλαρίδη που δεν συμβιβάζεται. Τα δεδομένα για τη δύσκολη περίπτωση Ταυλαρίδη είναι δύο.

Το πρώτο είναι ο Παναθηναϊκός να κερδίσει για ακόμα μια φορά αναβολή της εκδίκασης, μιας και αυτό θα είναι το αίτημα του προς την έδρα. Η δεύτερη περίπτωση είναι να υπάρξει εκδίκαση της προσφυγής, που αυτό θα σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και θα έχει τρεις μέρες στη διάθεση του για να καταβάλει 97.000 ευρώ στον παίκτη, ώστε να του επιστραφούν οι βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ