aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέλος ο Μπαρόχα από την ΑΕΚ

Ο Αλάιν Μπαρόχα αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, με την Ένωση να γνωστοποιεί κι επίσημα ότι δεν θα ασκήσει την οψιόν αγοράς του από την Καράκας.

Μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα,  αλλά ίσως κι αυτής του Γκιόργκι Λορία, ήταν φανερό ότι ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ, Αλάιν Μπαρόχα, δεν είχε χώρο στην Ένωση. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς,  ενημέρωσε προσωπικά τον Μπαρόχα ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα ασκήσουν την οψιόν αγοράς του από την Καράκας, με το πέρας του δανεισμού του από αυτή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ενημέρωσε τον Αλάιν Μπαρόχα για τη μη ενεργοποίηση του δικαιώματος αγοράς του από την Caracas FC και για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και για τη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο διεθνής Βενεζουελανός τερματοφύλακας τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά και για τις άψογες συνθήκες που μου παρείχε για να δουλέψω αυτόν το χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω και τα τρία προπονητικά επιτελεία με τα οποία συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ στην ΑΕΚ ό,τι καλύτερο για τη χρονιά που έρχεται”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ