aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τελεσίγραφο από Μολέντο

Διατεθειμένος να περιμένει τον Παναθηναϊκό μέχρι τις αρχές της εβδομάδας είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποπληρωμή της Εφορίας του. Το ποσό αγγίζει τις 250.000 ευρώ και ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέλει να το πληρώσει, αφού σχεδιάζει να ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα.

Ο δικηγόρος του Μολέντο έχει προτείνει διακανονισμό στη διοίκηση του Παναθηναϊκού από την Τρίτη (19/6) και περιμένει την απάντησή της. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εξελίσσονται συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό να συμβιβαστούν, όμως μέχρι στιγμής οι διαφορές παραμένουν.

Ο Μολέντο δεν έχει θέσει αυστηρό τελεσίγραφο και αν η εξεύρεση λύσης απέχει ελάχιστα, τότε θα κάνει και άλλη υπομονή. Όμως, αν έως την Τρίτη η ΠΑΕ δεν έχει ανταποκριθεί στα αιτήματά του, τότε ο Βραζιλιάνος στόπερ θα καταθέσει προσφυγή και θα διεκδικήσει την καταβολή των χρημάτων του μέσω της ΕΠΟ.

Την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής που κατέθεσε ο Γιακούμπα Σιλά θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός. Η προσφυγή ήταν απροειδοποίητη, αλλά ως έναν βαθμό αναμενόμενη για τους διοικούντες. Ο Αφρικανός διεκδικεί 80.000 ευρώ και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί σήμερα από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Σιλά είχε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού το Σάββατο και πέτυχαν μία συνεννόηση. Η ΠΑΕ πλήρωσε 10.000 ευρώ στον Σιλά και ο ποδοσφαιριστής θα συναινέσει σε αναβολή της εκδίκασης, σε μία χειρονομία καλής θέλησης.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και η διάθεση των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να καταλήξουν σε συμβιβασμό με τον Σιλά. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα καταθέσουν μία προσφορά με ένα μικρό «κούρεμα» και θα περιμένουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δέχθηκε απειλές και ρατσιστικά μηνύματα από Σουηδούς οπαδούς στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media λόγω του φάουλ που έκανε στον Βέρνερ κι από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ του Τόνι Κρόος. Άμεση ήταν η αντίδραση των συμπαικτών του. Μεταξύ αυτών κι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού στο Insta Story, την οποία συνδύασε με δύο καρδούλες στα χρώματα της σημαίας της Σουηδίας και το σχόλιο: «BackADurmaz».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ