aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέλειωσε τον Χιμένεθ ο Μελισσανίδης!

Η στάση που επέλεξε να τηρήσει μετά τον τελικό κυπέλλου, ο Μανόλο Χιμένεθ, ενόχλησε σφόδρα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του Ισπανού τεχνικού με την ΑΕΚ.

Σχεδόν σε μόνιμη βάση, ο έμπειρος τεχνικός, διεμήνυε μέσω συνεντεύξεων -κυρίως στην πατρίδα του- πως η παραμονή του στην Ενωση δεν είναι δεδομένη, πως θέλει να εργασθεί στην Σεβίλη και γενικά διατηρούσε ένα κλίμα έντονης αμφιβολίας.

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάζεται από τη Λας Πάλμας ο Χιμένεθ

Δεδομένου ότι είχε στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης από τον «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ και μάλιστα με βελτιωμένους όρους σχετικά με τις απολαβές του, ο Χιμένεθ δεν έδειξε σε κανένα σημείο σημάδια ουσιαστικής βούλησης για παραμονή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάπου εκεί, φαίνεται πως ο «τίγρης» έχασε την υπομονή του, κάπου εκεί πιθανότατα εξαντλήθηκαν τα όρια αναμονής και ανοχής για τον Χιμένεθ, κάπου εκεί ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης, αποφάσισε -σύμφωνα με πληροφορίες- να αποσύρει την πρόταση ανανέωσης στον Ισπανό και να αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ