aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Τα βρήκε με Ντίντακ Βίλα»

Φως στο τούνελ με Ντίντακ Βίλα στην ΑΕΚ, όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί. Σύμφωνα με την «Pericosonline», η Ένωση συμφώνησε με τον Καταλανό αριστερό μπακ προκειμένου να χωρίσουν οριστικά και αμετάκλητα οι δρόμοι τους. Παράλληλα, αναφέρει πως μέσα στην εβδομάδα ο 28χρονος άσος, που θα έχει μείνει ελεύθερος από τους κιτρινόμαυρους, αναμένεται να σφραγίσει και τυπικά την επιστροφή του στην Εσπανιόλ, βάζοντας… τελεία σε ένα σίριαλ που κρατά εδώ και αρκετό καιρό.

Εξάλλου, επαγγελματικό συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας με την ΑΕΚ υπέγραψαν τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 του συλλόγου. Ο λόγος για τους Χρήστο Αντωνίου, Πάρη Μπάμπη και Χρήστο Γιούση, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας στην Πολωνία.

Ο πρώτος (17/7/1999) αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Κ15. Ο δεύτερος (14/2/1998) είναι ακραίος μέσος, ενώ έχει αγωνιστεί και ως επιθετικός, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Παίδων τη σεζόν 2014-15. Τέλος, ο τρίτος (8/2/1999) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πολύ πρόσφατα αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων. Και οι τρεις παραχώρησαν δηλώσεις τονίζοντας ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, στο στόχαστρο της Κρίσταλ Πάλας είναι ο Όγκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», ο Βόσνιος αμυντικός είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει η αγγλική ομάδα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Πρωταρχικός στόχος της λονδρέζικης ομάδας ήταν ο Μαμαντού Σακό της Λίβερπουλ, αλλά το κόστος απόκτησής του ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Φρανκ Ντε Μπουρ έχει στρέψει την προσοχή του στον Βράνιες με την αξία του να φτάνει τα 2 εκατ. λίρες. Φτάνει να δούμε αν το ρεπορτάζ αυτό έχει δόση αλήθειας και το αν θα έρθει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Βόσνιο διεθνή. Πάντως από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν συζητά την παραχώρησή του με ποσό λιγότερο από 5 εκατ. ευρώ και θα ξεκινήσει την όποια κουβέντα για πώλησή του μόνο αν η πρόταση ξεκινήσει από αυτό τον αριθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ