aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUETα πρωτοσέλιδα του Ελλαδικού Τύπου στέλνουν Κρίστιανσεν στον Ολυμπιακό

Tα πρωτοσέλιδα του Ελλαδικού Τύπου στέλνουν Κρίστιανσεν στον Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, από τις εφημερίδες προκύπτει πως πλέον πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται η περίπτωση του Τόμας Κριστιάνσεν!

Πρόκειται για τον Δανό προπονητή του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φέτος κατάφερε να νικήσει δύο φορές τους «ερυθρόλευκους» στους ομίλους του Europa League και να φτάσει μέχρι τους 16 της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκε από την Άντερλεχτ.

Παράλληλα, εξετάζονται άλλες δύο ακόμα λύσεις, με τη μία εξ αυτών να είναι του Φραν Εσκριμπά, όμως ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως έχει ενημερώσει πως θα μπει σε διαδικασία συζήτησης μέχρι την επόμενη εβδομάδα (21 Μαΐου ολοκληρώνεται η Primera Division), καθώς η Βιγιαρεάλ δίνει μάχη για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν.

Στο τραπέζι φαίνεται πως παραμένει η περίπτωση της παραμονής του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ενώ μία από τις περιπτώσεις είναι κι εκείνη του Ρουμάνο Ρασβάν Λουτσέσκου της Ξάνθης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ