aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Συζητά με τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Μάρτινς»

«Συζητά με τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Μάρτινς»

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ.

To συμβόλαιο του 26χρονου μέσου λήγει στις 30 Ιουνίου και μπορεί πια να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζεται στην ομάδα της Λισαβόνας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μάρκο Σίλβα, καθώς δούλεψαν μαζί κατά την κοινή θητείας τους στη Σπόρτινγκ, ενώ έχουν και τον ίδιο μάνατζερ.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol.pt», ο Μάρτινς ήταν αρχικά στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά στη συνέχεια μπήκε στη μέση ο Ολυμπιακός και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προχωρήσει. Ο 26χρονος Πορτογάλος, μάλιστα, φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι τον θέλουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και είναι σε καλό δρόμο και ο Μάρτινς ελπίζει ότι μετά την ολοκλήρωση των διακοπών του στις ΗΠΑ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ