aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣυμφώνησε με την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς ο Λαγός

Συμφώνησε με την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς ο Λαγός

Κάτοικος Γερμανίας θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο Τάσος Λαγός με τον διεθνή μέσο του Παναθηναϊκού να τα έχει βρει σε όλα με την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς.

Ο 24χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών με τη νέα του ομάδα η οποία αν και ανέβηκε φέτος στην δεύτερη κατηγορία της Bundesliga έχει ως στόχο της την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Τετάρτη (22/6) στην Γερμανία και είχε από κοντά επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου ενώ την Πέμπτη (23/6) το πρωί πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ στα οποία όλα πήγαν καλά. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για να πέσουν οι υπογραφές, πιθανότατα μέσα στη μέρα και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από το σύλλογο ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει ο Λαγός πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει την λύση του συμβολαίου του με το τριφύλλι αλλά λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός άσος ο οποίος βρίσκεται από πολύ μικρή ηλικία στο τριφύλλι δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα που αγάπησε αλλά από τη στιγμή που δεν θα τον υπολόγιζε ο Αντρέα Στραματσόνι δεν μπορούσε να μείνει χωρίς να παίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ