aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Ελλάδα σήμερα ο Ιμπάρμπο

Θέμα ωρών -κυριολεκτικά- η μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό. Αυτή την ώρα ο παίκτης είναι καθ’ οδόν για Ελλάδα, προκειμένου να «τελειώσει» το deal.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός φορ αναμένεται ως το βράδυ στην χώρα μας και την Τετάρτη -αφότου περάσει ιατρικές εξετάσεις- θα πέσουν οι τζίφρες για να ξεκινήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Είναι ενδεικτική και η επιβεβαίωση από το περιβάλλον του Ιμπάρμπο στην AS: «Ακόμα δεν έχει υπογραφεί τίποτα, αλλά αύριο, μετά και την άφιξη του Ιμπάρμπο στην Ελλάδα, θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό».

Σημειώνεται πως ο 26χρονος άσος θα ντυθεί στα πράσινα με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Κάλιαρι, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον Μουμπάρακ Γουακάσο, η περίπτωσή του παίρνει λίγες μέρες… αναβολή, λόγω ενός γραφειοκρατικού ζητήματος με την Ρούμπιν Καζάν, από την οποία έμεινε πρόσφατα ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ