aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Στη λίστα της Σεβίλλης ο Μαζουακού»

Ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού προκύπτει από την Ισπανία και συγκεκριμένα από τη Σεβίλλη. Όπως υποστηρίζει η ισπανική AS, η Σεβίλλη αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο Μπενουά Τρεμουλινάς βρίσκεται κοντά στο να παραχωρηθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ανάμεσα στα ονόματα που έχει ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι για τη θέση του αριστερού μπακ είναι και αυτό του Μαζουακού. Πάντως, φαίνεται πως η περίπτωση του Μαζουακού δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Σεβίλλη, καθώς ο Ντινιέ της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Σιντιμπέ της Λιλ κερδίζουν περισσότερο έδαφος για την ώρα.

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού μπακ για την αριστερή πτέρυγα και τα τρία αυτά ονόματα που έχει ο Μόντσι στη λίστα του καλύπτουν τα «θέλω» του Ισπανού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ