aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Στέλνουν» τον Ιλόρι της Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό

«Στέλνουν» τον Ιλόρι της Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό

Πολλές είναι οι πιθανότητες να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στο κέντρο της άμυνάς του με τον Τιάγκο Ιλόρι της Λίβερπουλ. Αυτό αναφέρει η αγγλική «Sun», που μπορεί να είναι σκανδαλοθηρική εφημερίδα, αλλά δεν έχει… κακό ποσοστό επιτυχίας στα μεταγραφικά.

ilori1

Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε συμφωνία με τους «reds» για να αποκτήσουν τον Πορτογάλο που δεν είναι στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ για τη νέα σεζόν. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να τον πάρει με κανονική μεταγραφή ο πρωταθλητής Ελλάδος, έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών (περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ). Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στους Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού και να μπει ρήτρα που θα είναι στο ύψος του ποσού που αναφέρεται. Όλα αυτά πάντα, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Η Λίβερπουλ τον απέκτησε το 2013 και όλο αυτό το χρονικό διάστημα τον έδωσε δανεικό σε τρεις ομάδες συνολικά και συγκεκριμένα στις Γρανάδα, Μπορντό και Άστον Βίλα. Με τους «χωριάτες» έκανε την περυσινή σεζόν έκανε 11 εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα τους (Premier League 2) και τρεις στο Κύπελλο (Fa Cup).

Επίσης, έδωσε το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την εθνική Πορτογαλίας, όπως και ο Αντρέ Μάρτινς που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ