aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρόταθηκε ο Άλβαρο Βάσκεθ στην ΑΕΚ!

Στην αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ και ο Μίλαν Τζούριτς είναι δύο παίκτες που απασχολούν, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο και για τον Στίβεν Κένεθ Φλέτσερ.

Τα ονόματα ποδοσφαιριστών και οι προτάσεις στα γραφεία της ΑΕΚ πέφτουν… βροχή και σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, άλλο ένα… βαρβάτο βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της Ένωσης. Ο λόγος για τον Άλβαρο Βάσκεθ, τον επιθετικό της Χετάφε.

Ο 25χρονος Ισπανός φορ αγωνιζόταν στην ομάδα της Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, πραγματοποιώντας μια γεμάτη χρονιά! Συγκεκριμένα, μέτρησε 35 εμφανίσεις με 6 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βάσκεθ είχε συμβόλαιο με την Χετάφε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο έμεινε ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του, καθώς είχε ρήτρα αποδέσμευσης, σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί, όπως και έγινε.

Ο ύψους 182 εκατοστών επιθετικός είχε ετήσιες απολαβές 800 χιλ. ευρώ στη Χετάφε. Κασέ που δεν είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ, σε περίπτωση που οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμήσουν να κάνουν μια μικρή υπέρβαση στο οικονομικό (τη στιγμή που έχουν ξεφορτωθεί και το «βαρύ» συμβόλαιο του Ντιέγκο Μπουονανότε), ώστε να κάνουν δικό τους έναν ικανό στράικερ που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Βάσκεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ και τον Ιούλιο του 2010 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του ’12 πήρε μεταγραφή στη Χετάφε και ένα χρόνο αργότερα αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σουόνσι. Επέστρεψε στη Χετάφε μετά από μια σεζόν, στην οποία και παρέμεινε μέχρι φέτος.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ έχει προταθεί ξανά (μετά από ένα χρόνο) και ο 33χρονος Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις, ωστόσο στη θέση του (επιτελικός χαφ) υπάρχει ο Πέτρος Μάνταλος αλλά και ο Ρόναλντ Βάργκας. Κάπως έτσι, η περίπτωσή του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να απασχολήσει την ομάδα.

Handmade Software, Inc. Image Alchemy v1.14

504076173DD005_GETAFE_CF_V_

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ