aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρόταση του Παναθηναϊκού στον Ατρόμητο για τον Κιβρακίδη

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ατρόμητο για τον Κιβρακίδη

Ο Παναθηναϊκός προσέγγισε επίσημα τον Ατρόμητο για την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ, Κυριάκου Κιβρακίδη. Εναλλακτική επιλογή ο Μύγας του Παναιτωλικού. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η επέκταση του συμβολαίου του Τζαντομένικο Μέστο έως τον Ιούνιο του 2018 δεν κλείνει τις εκκρεμότητες με το δεξιό άκρο της άμυνας. Διότι απαιτείται η προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για τη θέση, από τη στιγμή που ο Αντρέα Στραματσόνι δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Νίκο Μαρινάκη ως εναλλακτική επιλογή.

Η εφημερίδα “Sportday” στο φύλλο του Σαββάτου (4/6) υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Ατρόμητο για την πρόταση του 24χρονου ακραίου αμυντικού, Κυριάκου Κιβρακίδη. Η προσφορά περιλαμβάνει χρήματα και ένα ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Ο Ατρόμητος ζήτησε περισσότερα λεφτά για την υλοποίηση της μεταγραφής, όμως η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη και αναμένεται να καλυφθεί. Από τους πράσινους δεν σχολιάζεται το παραμικρό, ωστόσο από τους Περιστεριώτες επιβεβαιώνεται ότι εξελίσσονται διαπραγματεύσεις.

Ο Στραματσόνι έχει συγκατατεθεί για την προσθήκη του Κιβρακίδη, αφού έχει αποκομίσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Αλαφούζος τον θέλει στο πλαίσιο της απόκτησης ποιοτικών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Στα υπόψη του Παναθηναϊκού για την ίδια θέση βρίσκεται ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Γιώργος Μύγας, για τον οποίο έχουν διενεργηθεί διερευνητικές επαφές. Εφόσον η υπόθεση του Κυβρακίδη δεν τελεσφορήσει, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στην εναλλακτική επιλογή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ