aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πολύ σοβαρή η πρόταση της PAN ASIA για τον Παναθηναϊκό»

«Πολύ σοβαρή η πρόταση της PAN ASIA για τον Παναθηναϊκό»

Ως μια πολύ σοβαρή πρόταση χαρακτηρίζει αυτή της «PAN ASIA» η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, σήμερα η Livesport αποκαλύπτει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε με επιστολή στο κονσόρτσιουμ, έθεσε τις προϋποθέσεις για να γίνει το deal και αυτές αφορούν τη διασφάλιση της διαδικασίας για την αποπληρωμή των χρεών από τις δύο πλευρές ως συνοδοιπόρους!

Διαβάστε επίσης: Πλήρωσε και γλιτώνει το -9 ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζει ότι αν υλοποιηθούν οι προϋποθέσεις που έθεσε, η συμφωνία θα προχωρήσει.

Ταυτόχρονα η Livesport αποκαλύπτει τις θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος μιλώντας στο περιβάλλον του για το θέμα τονίζει ότι:

«Υπάρχει επικοινωνία με τον Παϊρό Πιέγκπονσαντ. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund με πολύ σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μια πολύ σοβαρή πρόταση. Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών».

Διαβάστε επίσης: «Επτάψυχος» Παναθηναϊκός

«Έχουμε απαντήσει σε όλες τις προτάσεις που έχουν γίνει και δεν έχει αγνοήσει κανέναν». Σε αυτό το σημείο γίνεται γνωστό ότι η πλευρά Αλαφούζου απάντησε μέσω δικού του ανθρώπου και στο κονσόρτσιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Είχαμε λάβει μια επιστολή από τον εκπρόσωπο (σ.σ. Σταύρο Κωνσταντινίδη) του κ. Γιαννακόπουλου τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειας και του ιδίου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις».

«Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό».

Αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν ότι τα πράγματα όσον αφορά την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι σοβαρά και οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ