aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠήρε ανάποδες ο Σαββίδης με άσο του ΠΑΟΚ!

Πήρε ανάποδες ο Σαββίδης με άσο του ΠΑΟΚ!

«Τρελάθηκε» ο Ιβάν και η συνέχεια θα είναι απρόβλεπτη, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, είναι πολύ νευριασμένος με παίκτη της ομάδας. Διαβάστε τι συνέβη.

Ο Ιβάν Σαββίδης κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, παρά την κάκιστη πορεία της ομάδας, υπερασπίστηκε πάρα πολλές φορές τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ ακόμα και όταν ξέφυγαν, όπως για παράδειγμα ο Μακ με τον Ολυμπιακό, όχι μόνο δεν τον τιμώρησε, αλλά τον …αποθέωσε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βάζει πάνω από όλα τον σύλλογο και για αυτό δεν έχει πρόβλημα, ακόμα και να… ξεπεράσει κάποιος τα όρια, όταν θεωρήσει ότι οι «απέναντι» προσπαθούν να κάνουν κακό στον Δικέφαλο. Αυτό συνέβη με τον Μακ, όταν επιτέθηκε στον διαιτητή στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και για αυτό δεν υπήρξε τιμωρία από τον εσωτερικό κανονισμό.

Ωστόσο, ανάλογες σκηνές ίσως και χειρότερες, υπήρξαν και στην πρεμιέρα των πλέι οφ με την ΑΕΚ, όταν στο φινάλε του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων «έπαιξαν ξύλο» στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε… Live από την σουίτα όσα έγιναν και έχει προσωπική άποψη για το θέμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι πολύ εκνευρισμένος για τα επεισόδια, ενώ θεωρεί πως αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη, είναι ο Έργκους Κάτσε! Ο Σαββίδης είναι πολύ ενοχλημένος με την συμπεριφορά του Αλβανού άσου, καθώς πιστεύει ότι δεν αντέδρασε σωστά και ότι η συμπεριφορά του «προσέβαλε» τον σύλλογο.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η αντίδραση του Κάτσε και η κόκκινη που πήρε, δημιουργούν τώρα μεγάλα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, καθώς του επιβλήθηκε τιμωρία τριών αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σημαντικά ματς των πλέι οφ. Για αυτό τον λόγο και είναι πολύ πιθανό, να τιμωρηθεί και με πρόστιμο από τον ΠΑΟΚ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ